Gå til indhold
PetPrep

Tryghed

Slet din PetPrep-konto

Oversættelse – kun den engelske version er juridisk bindende. PetPrep er lavet af Data Vallis. Du kan til enhver tid slette din konto og din families data – i appen med det samme eller via e-mail hvis du ikke længere har appen.

Slet din konto i appen (med det samme)

  1. Log ind som forælder

    Åbn PetPrep, tryk på »I'm a parent« (»Jeg er forælder«), og log ind.

  2. Åbn din konto

    Gå til Controls → Account. Valgfrit: tryk først på »Export my data« for at gemme en kopi.

  3. Slet

    Tryk på »Delete account«, bekræft med din adgangskode (eller dit login med Google/Apple), og skriv DELETE. Tryk derefter på »Delete for good«.

  4. Færdig

    Sletningen sker med det samme og kan ikke fortrydes. Alle dine enheder og dine børns enheder bliver logget ud.

Har du ikke appen længere? Bed om sletning via e-mail

Skriv til privacy@petprep.si fra e-mailadressen på din forældrekonto i PetPrep med emnet »Delete my account« (Slet min konto). Vi kontrollerer at anmodningen kommer fra kontoens ejer, sletter kontoen senest inden for en måned (som regel inden for få dage) og bekræfter derefter via e-mail.

Hvis du kun vil slette ét barns profil, så log ind som forælder og åbn barnet under Controls → Children → Delete profile.

Hvad der slettes og hvad der gemmes

DataHvad der sker
Din forældrekonto (navn, e-mail, adgangskode, kobling til login med Google/Apple)Slettes med det samme
Hvis du er familiens eneste forælder: børnenes profiler (kaldenavn, fødselsår), kæledyr, AI-billeder og -videoer, kontrakter og underskrifter, plejelog, Care Scores, diplomer, skridttal, stille timer, loginkoderSlettes med det samme
Hvis der stadig er en anden forælder i familienKun din konto slettes; familien fortsætter med den anden forælder
Enheder og notifikationstokensLogges ud og slettes med det samme
Købsregistreringer (produkt, dato, butikkens transaktions-id, et anonymt købs-id – hverken navn eller e-mail)Opbevares så længe bogførings- og skattelovgivningen kræver det, og er ikke længere knyttet til din familie
Registreringer af AI-omkostningerOpbevares til bogføringen uden nogen kobling til dig, dine børn eller dine kæledyr
Krypterede sikkerhedskopierFjernes automatisk inden for 35 dage

Selve købene håndteres af App Store og Google Play; Apple og Google opbevarer deres registreringer efter deres egne politikker. En udfordring der er købt, men ikke gennemført, refunderes ikke når du sletter kontoen.

Klar til et kæledyr?

Vær blandt de første familier der prøver PetPrep. Vi sender dig en e-mail når PetPrep er klar – og ikke andet.

Når du tilmelder dig, accepterer du at modtage e-mails om PetPrep. Du kan til enhver tid afmelde dig. Privatlivspolitik